Hoppa till innehåll

Familjerätt

Familjerätt - Vi på Advokatfirman Libre har i flertalet ärenden med framgång hjälpt föräldrar och deras barn, såväl i som utanför domstol.

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ Advokatfirman Libre

Advokatfirman Libre är en advokatbyrå främst inriktad på humanjuridik.

Familjerätt – Vid en separation eller skilsmässa uppstår många frågor och det är viktigt att biträdas av ett kunnigt ombud redan på ett tidigt stadium. Vi på Advokatfirman Libre har i flertalet ärenden med framgång hjälpt föräldrar och deras barn, såväl i som utanför domstol.

Vi har mångårig erfarenhet och bred kompetens inom olika familjerättsliga tvister rörande exempelvis barns vårdnad, boende och umgänge samt bodelning. Vi bistår även med att upprätta olika former av familjerättsliga avtal såsom äktenskapsförord, samboavtal, testamenten och gåvobrev.

Om du är i behov av juridisk hjälp är du välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning. Vi undersöker även dina möjligheter att få rättsskydd och rättshjälp. Vi åtar oss uppdrag över hela landet.

Varmt välkommen att kontakta oss om Du är i behov av juridisk rådgivning vårdnadstvist. Första kontakten är alltid kostnadsfri.
Vi är medlemmar i Sveriges advokatsamfund

Block
VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?
Brottmål, tvistemål, familjerätt, migrationsrätt, socialrätt, hyra, arv och bodelning.
Advokat specialist vårdnadstvist
Brottsmal icon
BROTTMÅL
Brottsoffer eller misstänkt?
Familjerätt icon
FAMILJERÄTT
Vårdnadstvister
Socialrätt icon
SOCIALRÄTT
Tvångsmål
Tvistelösning icon
TVISTELÖSNING
Fodringar & avtal

Vi sätter alltid klientens bästa i främsta rummet och verkar för att Du som klient skall uppnå ett så gott resultat som möjligt. Varmt välkommen att kontakta oss om Du är i behov av juridisk hjälp. Första kontakten är alltid kostnadsfri.    Fri rådgivning
    close slider      Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du detta. View more
      Helt okej för mig!