Hoppa till innehåll
VÄLKOMMEN TILL OSS
Vi på Advokatfirman Libre är specialiserade på brottmål

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ Advokatfirman Libre

Brottmål

Brottmål

Är du misstänkt för brott?

Då har du ofta rätt till en offentlig försvarare. Domstolen beslutar om du har rätt till en offentlig försvarare och vem som ska förordnas. Du har dock som misstänkt rätt att hos polis, åklagare eller domstol ange vilken offentlig försvarare som du önskar. Om så inte sker så förordnar domstolen om en offentlig försvarare för dig.

En offentlig försvarare utses för att tillvarata dina rättigheter under polisutredningen och vid en rättegång. Det är i första hand staten som står för kostnaden för den offentliga försvararen men det kan i vissa fall vara så att du själv får stå för en del av kostnaden. Det finns också alltid möjlighet att anlita en privat försvarare. En privat försvarare får du i första hand själv stå kostnaden för.

Har du utsatts för brott?  

Då kan du ha rätt till ett målsägandebiträde som tillvaratar dina rättigheter och ger dig stöd under processens gång. Domstolen beslutar om du har rätt till ett målsägandebiträde och vem som ska förordnas. Du har rätt att ange vem du önskar ska företräda dig som målsägandebiträde.

Varmt välkommen att kontakta oss om Du är i behov av juridisk hjälp. Första kontakten är alltid kostnadsfri.
Vi är medlemmar i Sveriges advokatsamfund

Block
VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?
Brottmål, tvistemål, familjerätt, migrationsrätt, socialrätt, hyra, arv och bodelning.
Advokat specialist vårdnadstvist
Brottsmal icon
BROTTMÅL
Brottsoffer eller misstänkt?
Familjerätt icon
FAMILJERÄTT
Vårdnadstvister
Socialrätt icon
SOCIALRÄTT
Tvångsmål
Tvistelösning icon
TVISTELÖSNING
Fodringar & avtal

Vi sätter alltid klientens bästa i främsta rummet och verkar för att Du som klient skall uppnå ett så gott resultat som möjligt. Varmt välkommen att kontakta oss om Du är i behov av juridisk hjälp. Första kontakten är alltid kostnadsfri.    Fri rådgivning
    close slider      Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du detta. View more
      Helt okej för mig!