Hoppa till innehåll

TVISTELÖSNING

Tvistelösning - I många fall kan tvister lösas mellan parterna i samförstånd. Men ibland är positionerna låsta och då måste tvisten behandlas i domstol.

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ Advokatfirman Libre

Tvistelösning

Advokatfirman Libre är en advokatbyrå främst inriktad på humanjuridik.

I många fall kan tvister lösas mellan parterna i samförstånd. Men ibland är positionerna låsta och då måste tvisten behandlas i domstol. Tvisten kan handla om en mängd olika slags problem såsom en fordran eller avtalsfrågor. Tvisten kan lösas antingen genom att parterna kommer överens i en förlikning eller att domstolen avgör tvisten.

En domstolstvist inleds med en stämningsansökan till tingsrätten. Domstolen kallar sedan till sammanträde och parterna lägger fram sin bevisning. Det är ofta regelstyrt och komplicerat. Ofta krävs erfarenhet och särskild kompetens för att inte hamna fel. Advokatfirman Libre bistår dig genom hela tvisten, med förlikning, skiljeförfarande, alternativ tvistlösning och domstolsprocesser.

Varmt välkommen att kontakta oss om Du är i behov av juridisk hjälp. Första kontakten är alltid kostnadsfri.
Vi är medlemmar i Sveriges advokatsamfund

Block
VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?
Brottmål, tvistemål, familjerätt, migrationsrätt, socialrätt, hyra, arv och bodelning.
Advokat specialist vårdnadstvist
Brottsmal icon
BROTTMÅL
Brottsoffer eller misstänkt?
Familjerätt icon
FAMILJERÄTT
Vårdnadstvister
Socialrätt icon
SOCIALRÄTT
Tvångsmål
Tvistelösning icon
TVISTELÖSNING
Fodringar & avtal

Vi sätter alltid klientens bästa i främsta rummet och verkar för att Du som klient skall uppnå ett så gott resultat som möjligt. Varmt välkommen att kontakta oss om Du är i behov av juridisk hjälp. Första kontakten är alltid kostnadsfri.    Fri rådgivning
    close slider      Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du detta. View more
      Helt okej för mig!