Hoppa till innehåll
Hjälp vårdnadstvist skilsmässa

Skilsmässa advokat

Advokatfirman Libre är en advokatbyrå främst inriktad på humanjuridik

Advokatfirman Libre är en advokatbyrå med full service som specialiserar sig på skilsmässor. Skilsmässa kan vara en känslomässigt och ekonomiskt svår tid, men med rätt juridisk vägledning och representation kan det bli mindre stressigt och i slutändan mer fördelaktigt för båda parter. De erfarna skilsmässoadvokaterna hos oss är här för att ge kunderna goda råd, raka svar och orubbligt stöd under hela processen.

Skilsmässa advokat

På advokatfirman Libre förstår vi att varje skilsmässofall är unikt, så våra advokater tar sig tid att utforska alla alternativ som finns tillgängliga innan de hjälper dig att fatta beslut som bäst passar dina övergripande mål. Våra advokater är engagerade i att hjälpa våra klienter att skydda sina intressen och uppnå gynnsamma resultat för sina familjer. Vi tror på att lösa ärenden så snabbt och i godo som möjligt samtidigt som vi upprätthåller fullständig öppenhet under hela processen.

Våra advokater är skickliga på att hantera alla typer av skilsmässor, från skilsmässor utan skuld till mycket omtvistade fall som inbegriper komplexa frågor som vårdnad om barn, underhållsbidrag till make/maka, fördelning av tillgångar och skulder, äktenskapsförord, avtal efter äktenskapsförord med mera. Skilsmässoförhandlingar omfattar olika aspekter av familjerätten, t.ex. adoption, ungdomsbrottslighet/försörjningsfrågor, underhållsbidrag/besöksrätt för barn, förmyndarskap, förvaltarskap och tjänster för bodelning. Alla dessa aspekter kan hanteras av vårt team av engagerade yrkesmän som strävar efter att tillhandahålla juridisk rådgivning av hög kvalitet som är skräddarsydd för varje klients behov.

Vi förstår att det kan vara en svår upplevelse att gå igenom en skilsmässa, men med vår hjälp får du tillgång till kunniga advokater som kommer att arbeta flitigt för dig. Våra advokater har åtagit sig att ge personlig uppmärksamhet från början till slut samtidigt som vi bygger starka relationer med varje klient vi betjänar. Med årtionden av kombinerad erfarenhet av familjerättsliga frågor som skilsmässoförhandlingar förblir vi övertygade om att du kommer att få bästa möjliga resultat för din situation.

Mer om skilsmässa advokat

En skilsmässa är en stor förändring i livet. Det är därför viktigt att man har kunskap om processen och de olika stegen som ingår. Om du planerar att skilja dig från din make/maka, rekommenderar vi att du bokar en konsultation med en advokat eller jurist som kan hjälpa dig genom hela processen.

Advokater är specialister på familjerätt och kan hjälpa till med alla typer av frågor som uppstår när man ska skiljas. De kan ge råd om hur man gör för att försöka lösa problemet utan att gå till domstol, men de kan också hjälpa till med det juridiska arbetet som behövs om man inte lyckas komma överens. Advokater kan också hjälpa till med bodelningen, underhållsbidraget, vårdnaden om barnen, umgänget med barnen och andra frågor som uppstår vid en skilsmässa.

Det finns många saker att tänka på inför en skilsmässa, så det är bra att ha noggrann information innan du börjar processen. På Domstolsverket finns information om allt du behöver veta om skilsmässor och hur man gör för att ta itu med dem på ett effektivt sätt.

Oavsett vilken typ av situation du befinner dig i är det alltid bra att ta hjälp av en advokat eller jurist som har erfarenhet av familjerätt och speciellt skilsmässor. En advokat kan ge riktiga riktlinjer för hur man borde agera i olika situationer samt hjälpa till med den formella delen av processen.    Fri rådgivning
    close slider      Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du detta. View more
      Helt okej för mig!